გახსენით მობილურ აპლიკაციაში
როცა ბევრს არ აქვს საჭმელი წამოღებული, შეიძლება შეგრცხვეს შენ ჭამა.
სკოლაში ყოველდღიურად იკვებება ბავშვების 27 პროცენტი, არასდროს იკვებება ბავშვების 35 პროცენტი.
კვებამ სკოლის მოსწავლეებს შორის არ უნდა შექმნას საკვების უსამართლოდ, უთანასწოროდ გავრცელების, მოზარდებს შორის კვების გამო დაცინვისა და ბულინგის რისკები
საქართველოში გამოკითხული მოსწავლეების 77% ამბობს, რომ სკოლაში მისვლის დროს ყოველთვის ან ხანდახან მშიერია.
ოჰ, როგორი წუნიაა, უჭმელი, მე ამის ასაკში ისეთი გურმანი ვიყავი, გიო, ერთი კოვზი დედის, ერთი კოვზი მამის, ერთი კოვზი ბებოს ხათრით, რა გაგიკეთო, რომ შეჭამო...
კურკუმა ფორთოხლისფერი, ხეშხეშა ფესვია და ძალიან ჰგავს კოჭას. ის შეიცავს ნივთიერებას სახელად Lipopolysaccharide და სწორედ მისი საშუალებით ააქტიურებს ადამიანის იმუნურ სისტემას.
ფორმის შეცვლა, გარსის გაკეთება, მყარი ნივთიერების სითხედ გარდაქმნა და პირიქით – ესაა ის პროცესები, რასაც კულინარიაში მოლეკულური გასტრონომია ქმნის.
სულ: შედეგი
შედეგი არ მოიძებნა, სცადეთ თავიდან
ელ.ფოსტა ან პაროლი არასწორია
გთხოვთ ჩაწეროთ დადასტურების კოდი, რომელიც გამოიგზავნა თქვენს ელ-პოსტის მისამართზე :
უკაცრავად დაფიქსირდა შეცდომა
კოდი გაიგზავნა წარმატებით. გთხოვთ შეამოწმოთ "სპამ" ფოლდერი.
დარჩენილი რაოდენობა: