გახსენით მობილურ აპლიკაციაში
ნაწყვეტი ბარბარე ჯორჯაძის წიგნიდან „სრული სამზარეული“
კულინარიული ინდუსტრიის წარმომადგენლებისთვის და უბრალოდ განსაკუთრებული კერძების მოყვარულთათვის გამორჩეული კვირა იწყება.
საბერძნეთის ხსენებაზე ზღვაში გაფანტული არქიპელაგები და კუნძულები მახსენდება, წყლის გამჭვირვალობა, ზღვის მლაშე სურნელი და ამის მერე მოდის გემოები.
ჰალვაზე ბაასი ეწყობოდა როგორც სულთნის სასახლეებში, ისე ხელოსნების ამქრის ქარვასლებში, ჰალვა კი იმისგან მზადდებოდა, რის საშუალებასაც შეკრებილი სამეგობროს ფინანსური შესაძლებლობები იძლეოდა.
იცით როგორ მზადდება კერძები კეცზე? გაგისინჯავთ ნეშოიანი მჭადი? დარეჯან ტალახაძე ვარციხიდან კერძების მომზადების ამ ძველ ტექნოლოგიაზე გვიამბობს.
მთელი 2010 წელი ამერიკის შეერთებულ შტატებში გავატარე. პირველი ორი-სამი თვე კულინარიულმა უსისტემობამ გამიტაცა, მაგრამ მალე დამეწყო მშობლიური კერძების სევდა...
ინგლისურიდან თარგმნა თამარ ბაბუაძემ
ძველი რეცეპტები შეიცავს ცოდნას არა მხოლოდ ძველი ყოფის შესახებ, არამედ - ძველი აზროვნების, დამოკიდებულებების ასახსნელადაც გამოდგება
სულ: შედეგი
შედეგი არ მოიძებნა, სცადეთ თავიდან
ელ.ფოსტა ან პაროლი არასწორია
გთხოვთ ჩაწეროთ დადასტურების კოდი, რომელიც გამოიგზავნა თქვენს ელ-პოსტის მისამართზე :
უკაცრავად დაფიქსირდა შეცდომა
კოდი გაიგზავნა წარმატებით. გთხოვთ შეამოწმოთ "სპამ" ფოლდერი.
დარჩენილი რაოდენობა: