კულინარიული ინდუსტრიის წარმომადგენლებისთვის და უბრალოდ განსაკუთრებული კერძების მოყვარულთათვის გამორჩეული კვირა იწყება.
ინტერიერი, რომელიც ძველთბილისურ ამბებს ახლებურად ყვება.
საქართველოს კუთხეებში ამ განსხვავებული გემოვნებისა და ტექნოლოგიის საძიებლად მოგზაურობა ერთი სიამოვნებაა...
16 მარტიდან საქართველოში ყველა რესტორანი დაიკეტა. მათი ნაწილი მხოლოდ სახლში მიტანის სერვისით მუშაობს.
მე პირიველად გავიგე, რომ არის ასეთი ხაჭაპური - ფეტვრაალი- რომელსაც შიგნით, ცომში, ფეტვიან ყველს უდებენ.
ამ ყავისფერ გრაგნილს ყავაში ან შავ ჩაიში თუ ჩაალბობთ, წამსვე იმედით აღივსებით, ადამიანებზეც მოგიბრუნდებათ გული და თუ რამ სინდისის ქენჯნა გაწუხებთ, მოგეხსნებათ – საკუთარ თავს ხელახლა შეიყვარებთ.
ყველაზე რთული დასაჯერებელი ბურგერზე ისაა, თუ რა ცოტა სჭირდება მას იმისათვის, რომ კარგი იყოს. კრეატიულობა ხარისხს ვერ განსაზღვრავს – ბურგერში მთავარი შემოქმედებითი წვა არ არის.
ძილისწინა ზღაპრები ყოველთვის ჯადოსნური არ არის, ისევე, როგორც სამშობლო ყოველთვის არ არის თვალუწვდენელი.
რესტორანი-ბისტრო მაღალი ფრანგული კულინარიის დემოკრატიზაციაა.
თუ ჩვენს ქალაქში წააწყდებით ავსტრიულ პურ-ფუნთუშეულს, უკვე აღარ გაიკვირვოთ, რატომ მაინცდამაინც ავსტრიული. ეს უფრო კოდურ სახელწოდებად მიიღეთ. კოდი კი ასეთია: „პურის ქვეყანა“.
ამბავი პურზე
შეუდარებელი პროცესია ჭამა და თან იმაზე დაკვირვება, რასაც ჭამ, მით უმეტეს, როცა კერძები წარმოსახვაში მოგზაურობის საშუალებას გაძლევს.
როცა „ეზოში“ ხარ, შემქმნელების ჩანაფიქრის მიხედვით, მართლა საკუთარი სახლის ეზოში უნდა იგრძნო თავი.
ჩემი აღმოჩენების კულმინაცია. ის, რისი ეფექტური მოდერნიზებაც ყველაზე ნაკლებად წარმომედგინა - ჩაქაფული.
სულ: შედეგი
შედეგი არ მოიძებნა, სცადეთ თავიდან
ელ.ფოსტა ან პაროლი არასწორია
გთხოვთ ჩაწეროთ დადასტურების კოდი, რომელიც გამოიგზავნა თქვენს ელ-პოსტის მისამართზე :
უკაცრავად დაფიქსირდა შეცდომა
კოდი გაიგზავნა წარმატებით. გთხოვთ შეამოწმოთ "სპამ" ფოლდერი.
დარჩენილი რაოდენობა: